4 Dage i Siwa Oasen



Har du allerede været på sightseeing til de sædvanlige steder i Ægypten, men vil du gerne opleve noget mere af Ægypten? Så prøv vores 4 Dages Udflugt i Siwa Oasen.

Når du ankommer til oasen vil du opleve Shali, den gamle del af Siwa, der er ligesom en labyrint af lerstens huse, inden du vil nyde den ægyptiske aften i ørkenen.


På andendagen vil du besøge klippegravene på De Dødes Bjerg, Siwas gamle nekropol, der rummer smukke malerier og velbevarede mumier. Herefter vil du blive transporteret til Aghurmi, den ældste boplads i oasen, hvor du kan se Siwas største historiske skat – Amon Templet og dens berømte orakel, som endda engang har rådgivet Alexander den Store. Du kan også svømme i Kleopatras Bad, en pøl i klipperne med vand der kommer fra en naturlig varm kilde, og du vil se endnu et Amon Tempel i Umm Ubaydah. Du vil besøge Balad Al Rum, med klippegrave der dateres tilbage til den græsk-romerske periode, levnene af et dorisk tempel og levnene fra en stor lerstens bygning, og det fortælles, at den engang var en kirke. Endeligt vil vi transportere til Dakrur, med dens kalkstens bjerge.; de rummer nogle gravkamre, men mest af alt byder de på et fantastisk udsyn over området, når du klatrer op på toppen. Herfra vil du også se solnedgangen.

Dag tre står i ørkensandets navn. Du vil forlade oasen i en 4x4 jeep, og nyde en køretur gennem det Store Sandhav, der omgiver Siwa, med dens store sandklitter, der er skabt af vinden. Du kan også her finde utallige fossiler og forstenede træer. På vej tilbage til oasen vil du stoppe ved Bir Wahid, en idyllisk varm kilde, omgivet af palmer, hvor du kan bade. Nogle få meter herfra kan du yderligere se en lille sø indlejret i ørkenens sandklitter. Endeligt vil vi køre til Siwa Søen, med den nu til dags siltede ø, Fatnas. Du kan tage ud at svømme eller bare nyde en afslappet tid i det store landskab. Her vil du desuden også se den vidunderlige solnedgang.

På den sidste dag vil du forlade oasen og køre tilbage til Cairo.

For mere information, se venligst følgende link:
4 Dage i Siwa Oasen

Comments

Popular posts from this blog

ორდღიანი მოგზაურობა ლუქსორში,ასუანში და აბუ-სიმბალში.

Egyptian Food

8 დღიანი კლასიკური ტური “საუკეთესო ეგვიპტის მოყვარულთათვის “(ქაირო-ასუანი-აბუ სიმბალი-ლუქსორი)