11 Dages Rundrejse Langs Nilen (Cairo - Aswan - Abu Simbel - Luxor – Abydos - Dendera - Al Minya)

På denne udflugt vil du opleve både kendte samt mindre kendte seværdigheder, som Ægypten kan byde på.
Du vil først og fremmest besøge de kendte pyramider i Giza, samt den store Sfinks. Derefter vil du besøge det Ægyptiske Museum, det største middelalder fæstning, Salah El Din Citadellet, og den storslåede Alabaster Moské, spadsere igennem Khan El Khalili Basaren, en af de ældste og største basarer i Mellemøsten. Herefter vil du køre til Luxor og besøge Luxors vestbred, hvor du vil forundres over de store Memnon Kolosser, de farverige faraoniske grave i Kongernes Dal, Medinet Habu samt Dronning Hatshepsuts Tempel. På Luxors østbred vil du se Karnak Templet og Luxor Templet, inden du sejler mod Esna, hvor du vil besøge levnene af et smukt tempel. I Edfu vil du besøge Edfu Templet, der er dedikeret til falkeguden Horus, og videre vil du besøge det fantastiske dobbelttempel i Kom Ombo, dedikeret til Haroeris (Horus den Ældre), og Sobek (krokodilleguden).I Aswan vil du først og fremmest besøge Abu Simbels dobbelt templer, samt den gigantiske Aswan Dæmning, den Ufuldendte Obelisk, den fantastiske botaniske have på Kitchener’s Island, Elefantine Øen, med det berømte Nilometer, og det fortryllende Nubiske Philae Tempel.
Nu går turen til de mindre kendte seværdigheder. I Abydos vil du besøge Seti I’s Tempel med den berømte Abydos Kongeliste, det tilstødende Osireion og et tempel, bygget af Ramses II. Videre til Dendera, hvor du vil se et imponerede Ptolemæiske Tempel,er en af de bedst bevarede helligdomme i hele Ægypten. Så kører vi til de berømte klippegrave i Beni Hassan, og videre til Akhetaton, bedre kendt som Amarna, hovedstaden, der blev opført af kætterkongen Akhenaton og dronning Nefertiti. Herefter kører vi til Tuna el-Gebel, nekropolen for den gamle by Khmun, også kendt som Hermopolis Magna. Her vil du se en grænse stele fra Akhenaton, den tempel-lignende grav til Petosiris, Thoths ypperstepræst samt Isadoras Grav, en ung overklasse kvinde, som levede i det 2. århundrede e.Kr., der ønskede at løbe væk med en romersk soldat men druknede tragisk i Nilen.
Så er turen nået tilbage til Cairo, og nu vil du besøge Dahshur en kongelig nekropol, med den Knækkede Pyramide, den Røde Pyramide, og den yderst beskadigede Sorte Pyramide. Derefter vil vi køre til den gamle hovedstad, Memphis, med dens ruiner, den faldne kolossal statue af Ramses II, og Alabaster Sfinksen. Derudover vil vi vise dig Sakkara, som er Memphis’ ældgamle gravplads, med Djosers kendte Trin Pyramide, som er mere end 4.600 år gammel. Tilbage i Cairo by vil vi vise dig Babylon Fæstningen, en antik fæstning med velbevarede levn, den ”Hængende Kirke” (”El Muallaqa”), en af de ældste og vigtigste koptiske steder, Abu Serga Kirken, en af de ældste kirker i Ægypten, som ifølge legenden er bygget ovenpå det sted, hvor den Hellige Familie opholdt sig, da de flygtede til Ægypten. Som afslutningen på denne spændende og imponerende udflugt, vil du besøge den uvurderlige samling på det Koptiske Museum.
For mere information, eller for at bestille denne rejse, se venligst følgende link: http://www.whitesharkegypt.com/package.php?id=761076098

 

Comments

Popular posts from this blog

ორდღიანი მოგზაურობა ლუქსორში,ასუანში და აბუ-სიმბალში.

Egyptian Food

8 დღიანი კლასიკური ტური “საუკეთესო ეგვიპტის მოყვარულთათვის “(ქაირო-ასუანი-აბუ სიმბალი-ლუქსორი)