Sightseeing Udflugt til Islamiske og Koptiske Steder i Cairo


Hvis du allerede har besøgt alle de sædvanlige seværdigheder i Cairo, og du gerne vil opleve noget nyt, så bare rolig. Ægyptens hovedstad har meget mere at byde på! Nyd en meget speciel og åndelig dag, og oplev to sider af Cairo – den islamiske og koptiske side af byen. Besøg store moskéer, kirker og fæstningsværker, og lær mere om begge religiøse samfund og deres historier.

Først og fremmest vil du se det velbevarede Salah El Din Citadel, hjertet af det islamiske Cairo, opført af en af de største arabiske herskere, også kendt som ”Saladin” i Europa. Inde bag fæstningsmurerne finder du yderligere Mohammed Ali Moskéen, bedre kendt som Alabaster Moskéen.
Du kan gå en tur gennem Sultan Hassan Moskéen inden du besøger Ibn Tulun Moskéen, den ældste moské i Cairo. Inden frokost, vil du se Al-Azhar Moskéen, som var den første moské i den nyetablerede hovedstad, Cairo.
Efter frokost vi fortsætte vores udflugt, og besøge det Koptiske Cairo, som er den ældste del af Cairo. Vi vil gå ind i Babylon Fæstningen, der har mange koptiske kirker og monumenter i området.
En af disse er vores næste stop: Jomfru Marias Kirke, som nok er bedre kendt som den ”Hængende Kirke” (”El Muallaqa”) da den er bygget ovenpå Babylon Fæstningens portbygning.
Herefter vil du se Abu Serga Kirken, også kendt som Sankt Sergius og Bacchus Kirken, der er en af de ældste kirker i Ægypten, og som opkaldt efter to martyrer, som ifølge legenden er bygget ovenpå det sted, hvor den Hellige Familie opholdt sig, da de flygtede fra den forfærdelige kong Herodes.
Du vil afslutte dit program med at besøge den uvurderlige samling på det Koptiske Museum, hvor koptisk kunst og ægyptisk kristne kulturgenstande er blevet samlet siden 1910, der viser Kristendommens historie i Ægypten.

For mere information eller for at bestille denne udflugt, se venligst følgende link:

Comments

Popular posts from this blog

ორდღიანი მოგზაურობა ლუქსორში,ასუანში და აბუ-სიმბალში.

Egyptian Food

8 დღიანი კლასიკური ტური “საუკეთესო ეგვიპტის მოყვარულთათვის “(ქაირო-ასუანი-აბუ სიმბალი-ლუქსორი)