For dig der elsker Byer og Historie: 8 Dages Klassisk Rundrejse (Cairo – Aswan – Luxor - Alexandria)


Rejsebeskrivelse dag for dag:

1. Dag: Cairo – Ankomst
Efter din ankomst til Cairo Internationale Lufthavn vil vores repræsentant møde dig foran udgangen, efter du har passeret paskontrollen, tolden og fundet din bagage. Derefter vil vi transportere dig til dit hotel for at checke ind, og give dig alle de nødvendige informationer, for de følgende dage. Du vil spise middag på dit hotel.
Middag er inkluderet. Overnatning i Cairo.
2. Dag: Sightseeing Udflugt i Cairo – Nattog til Aswan
Efter morgenmaden vil du blive kørt til Giza, hvor du vil se den sidste af Oldtidens Syv Vidundere, Khufu (Kheops) Pyramiden, samt Khafre (Khefren) og Menkaures (Mykerinos) Pyramider, og den store Sfinks. Derefter vil du besøge det Ægyptiske Museum, et af de mest interessante museer i verden, der rummer flere end 120.000 antikke Ægyptiske artefakter, blandt dem er talløse smykker, statuer, sarkofager og mumier. Efter frokost vil du besøge byens største middelalder fæstning, Salah El Din Citadellet, og indenfor dens mure finder du Mohammed Alis storslåede Alabaster Moské. Endeligt vil du nyde at spadsere igennem Khan El Khalili Basaren, en af de ældste og største basarer i Mellemøsten, hvor du kan finde alt hvad hjertet begærer. Om aftenen vil du tage førsteklasses nattoget til Aswan; middag vil blive serveret i toget.
Valgfrie aktiviteter (mod ekstra tillæg):
  • Kamelridning rundt om Pyramiderne
  • Adgangsbillet til den Store Pyramide i Giza
  • Adgangsbillet til den Lille Pyramide i Giza
  • Besøg på Solbåds Museet i Giza
  • Besøg i mumie rummet på det Ægyptiske Museum
Morgenmad, frokost og middag er inkluderet. Overnatning i togets behagelige sovevogn.
3. Dag: Aswan – Nilkrydstogt Dag 1
Du vil spise morgenmad ombord på toget. Din guide vil hente dig på togstationen i Aswan; Han vil tage dig til dit krydstogtskib, hvor du vil gå ombord. Efter indkvartering vil du lære Aswan at kende. Du vil besøge den gigantiske Aswan Dæmning, en af de største bedrifter inden for arkitektur og ingeniørarbejde i det 20. århundrede, og den Ufuldendte Obelisk i en af de gamle granit stenbrud. Derefter vil du spise frokost. Derefter vil du sejle til den fantastiske botaniske have på Kitchener’s Island, en uventet og rolig oase midt i den travle by, og besøge Elefantine Øen, med det berømte Nilometer, de gamle ruiner og nubiske landsbyer. Og endeligt vil du se det fortryllende Nubiske Philae Tempel, som engang blev reddet fra at forsvinde i oversvømmelsen fra Nasser Søen, ved at demontere og genopbygge det på en højere beliggende ø.
Morgenmad, frokost og middag er inkluderet. Overnatning ombord.
4. Dag: Kom Ombo, Edfu & Esna – Nilkrydstogt Dag 2
Efter morgenmaden ombord vil du besøge det fantastiske dobbelttempel i Kom Ombo, en helligdom der er symmetrisk langs dens hovedakse, hvor den ene side er dedikeret til Haroeris (Horus den Ældre), og den anden til Sobek (krokodilleguden), begge sider er dekoreret med imponerende relieffer. Derefter vil du sejle til Edfu, og nyde frokost undervejs. Edfu Templet, dedikeret til falkeguden Horus, hvis statuer flankerer indgangsporten, er et af de bedst bevarede templer i Ægypten; dens færdiggørelse tog næsten 200 år, og dens smukke dekorerede vægge giver værdifulde oplysninger om de gamle religiøse mytologier. Når du kommer tilbage til dit skib, vil du nyde en kop eftermiddagste, mens du sejler til dit næste stop – Esna. Her kan du finde levnene af et smukt tempel, som er dateret tilbage til græsk-romersk tid, og som byder på storslåede søjler med varierende lotusblomst kapitæler og et pronaos dekoreret med smukke relieffer.
Morgenmad, frokost og middag er inkluderet. Overnatning ombord.
5. Dag: Luxor – Nilkrydstogt Dag 3
Efter morgenmad på dit krydstogtskib vil du besøge Luxors vestbred, det antikke Theben. Du vil forundres over de store Memnon Kolosser, der engang stod vagt ved et nu ikke eksisterende tempel, og de farverige faraoniske grave i Kongernes Dal. Derefter vil du besøge Medinet Habu, med dens kolossal statuer, velbevarede pyloner og vægge, og mere end 7.000 m2 dekorerede og indskrevne væg relieffer, før du vil spise frokost i en lokal restaurant. Til sidst vil du se Dronning Hatshepsuts Tempel, et fascinerende dødetempel der har en enestående arkitektur. Om aftenen kan du opleve Luxor på egen hånd.
Valgfrie aktiviteter (mod ekstra tillæg):
  • Lys og Lys Showet i Karnak Templet
  • Shoppe i Luxors største basar
Morgenmad, frokost og middag er inkluderet. Overnatning ombord.
6. Dag: Luxor – Nilkrydstogt Dag 4
Efter morgenmaden ombord, vil du gå fra borde. Derefter vil du besøge Luxors østbred med Karnak Templet, en af de største og mest fascinerende templer i verden; da det stadig er i utrolig god tilstand med gigantiske søjler og farverige relieffer, kan du få en fornemmelse af den antikke Ægyptiske arkitektur og religiøse kult. Derefter vil du besøge Luxor Templet, en fascinerende antik bygning, der forener byggeaktiviteter fra forskellige tidsaldre. Efter frokost kan du nyde noget tid på egen hånd. Om aftenen vil du tage førsteklasses nattoget til Alexandria; middag vil blive serveret ombord på toget.
Valgfrie aktiviteter (mod ekstra tillæg):
  • Karettur gennem Luxor
  • Felucca sejltur på Nilen i Luxor
Morgenmad, frokost og middag er inkluderet. Overnatning i togets behagelige sovevogn
7. Dag: Sightseeing Udflugt i Alexandria
Efter du har spist morgenmad i toget, vil vores repræsentant hente dig på togstationen, og ledsage dig på en herlig byrundtur i Alexandria. Du vil se Qaitbay Citadellet og Montazah Paladset, den tidligere kongelige sommer residens med dens eventyrlige slot og idylliske haver. Efter en gåtur på Cornichen, Alexandrias havnefront, vil du spise frokost i en lokal restaurant. Yderligere vil du besøge Bibliotheca Alexandrina, det nyligt indviede bibliotek, som en værdig efterfølger, efter det gamle legendariske bibliotek, og huser utallige bøger og kopier, museer, videnskabelige faciliteter og et læseområde med plads til 2.000 mennesker. Endvidere vil du se Pompejis Søjle, en triumferende romersk søjle, der er en af de største monolitiske søjler, der nogensinde er blevet rejst. Endeligt vil du se katakomberne i Kom El Shoqafa, som er en stor underjordisk kirkegård. Om aftenen vil du kører til Cairo, hvor du vil spise middag på dit hotel, og opleve byen om aftenen.
Valgfrie aktiviteter (mod ekstra tillæg):
  • Lys og Lyd Show ved Pyramiderne i Giza
  • Besøg til Cairo Tårnet, der giver dig en storslået udsigt over Cairo by night
  • Krydstogt på Nilen med middag og orientalsk show
Morgenmad, frokost og middag er inkluderet. Overnatning i Cairo.
8. Dag: Cairo – Afgang
Du vil spise morgenmad på dit hotel. Vores repræsentant vil hente dig i receptionen og køre dig tilbage til Cairo Internationale Lufthavn, for din endelige afrejse. Dette afslutter vores program og serviceydelser.
Bemærk: Hvis du først skal flyve om eftermiddagen eller aftenen, kan vi tilbyde dig en ekstra udflugt mod tillæg. Under alle omstændigheder vil vi køre dig til lufthavnen tre timer før flyet afgår.
Morgenmad er inkluderet.
Inkluderet:
  • Alle nævnte transporter i førsteklasses køretøjer med A/C
  • Togture Cairo – Aswan og Luxor – Cairo
  • Guidede ture på dit eget sprog
  • Adgangsbilletter til de ovennævnte seværdigheder
  • Indkvartering på et hotel i Cairo (3, 4 eller 5* efter eget valg) med halvpension
  • 4 dages Nilkrydstogt Aswan – Luxor med helpension
  • Mineral- og sodavand
Ikke inkluderet:
  • Drikkepenge til chauffører og turguider
  • Personlige ejendele, måltider, drikkevarer eller ydelser, som ikke er nævnt
  • Internationale og nationale flyvninger
  • Noterede valgfrie aktiviteter
  • Visum

Comments

Popular posts from this blog

ორდღიანი მოგზაურობა ლუქსორში,ასუანში და აბუ-სიმბალში.

Egyptian Food

8 დღიანი კლასიკური ტური “საუკეთესო ეგვიპტის მოყვარულთათვის “(ქაირო-ასუანი-აბუ სიმბალი-ლუქსორი)